Oftest stillede

Hvad er en serviceaftale?

Supplér jeres skole-, kommune- eller erhvervslicens med en serviceaftale.

Serviceaftalen giver jer adgang til en række tjenester og ydelser.
I korthed indebærer aftalen:

  • nyeste version af softwaren – kan downloades og/eller fås på CD
  • adgang til software for Windows, Mac og Google Docs
  • installations- og programsupport
  • etårige licenser, der kan downloades til hjemmebrug for alle brugere, som omfattes af serviceaftalen
  • mulighed for at bestille enkeltbrugerlicenser til en reduceret pris.

Opgraderinger

Hvis I har en serviceaftale, giver vi jer de nyeste versioner af programmerne. Dette foretages via downloadning af filer eller med en CD. I får en administrator-indlogning, hvor en fuldstændig programversion kan hentes via tjenesten Habitat.

Gratis adgang til alle programversioner

Med serviceaftalen får I adgang til alle tilgængelige versioner af softwaren. Dette betyder, at programmerne kan bruges på Windows, Mac og Google Docs.

Support

Vi tilbyder altid både installationssupport og programsupport. Hvis CD’en forsvinder eller beskadiges, er det altid muligt at få en ny af os.

Etårslicens

Personer (f.eks. elever, studerende eller medarbejdere), som omfattes af aftalen, får mulighed for at downloade programmerne til brug i hjemmet, såkaldte etårslicenser. Programmerne downloades via Habitat og kan bruges i et år. Forlænges aftalen, kan en ny version af programmet downloades, som derefter er gyldig i yderligere et år.

Privatlicens

I serviceaftalens gyldighedstid kan brugere, som omfattes af serviceaftalen, købe deres egen brugerlicens med 50 % rabat. Denne privatlicens er i modsætning til årslicensen ikke nødvendig at downloade årligt, men gælder indtil videre fra det tidspunkt, hvor den er blevet købt.

Serviceaftalens gyldighed

Serviceaftalen fungerer som et abonnement. Det træder i kraft omgående efter bestillingen. Bestilleren faktureres forskudsvis årligt, og aftalen løber for en aftaleperiode på tolv måneder. Ved hver aftaleperiodes udløb sender Oribi en ny faktura. Hvis kunden ikke ønsker at forlænge aftalen, skal Oribi kontaktes inden den nuværende aftaleperiodes udløb.

Omkostning for serviceaftalen

Den årlige abonnementsomkostning for serviceaftalen er indtil videre 35 % af den totale programlicensomkostning ifølge det pågældende års prisliste.

Vil du have mere information eller bestille en serviceaftale, er du velkommen til at kontakte Oribi ifølge nedenstående.

Bestill en serviceaftale